Hogyan csináljuk?

Szolgáltatásunk menete műszaki tennivaló esetén

-1. Helyszíni felmérés

Adatfelvétel és dokumentáció készítése a Műszaki megoldás kidolgozásához. Ekkor készül az igény felmérése.

0. Ajánlatküldés

Elkészítjük az igényeihez legjobban illeszkedő műszaki megoldást, és elküldjük Önnek. Ha kérdése merülne fel az ajánlattal kapcsolatban, kérjen időpontot személyes konzultációra vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

R

1. Megrendelés

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, kérjük küldje vissza a kitöltött meghatalmazással együtt, elektronikusan vagy postai úton. Ezzel jelezve felénk, hogy vállalja a beruházás költségeit. Csak ezt követően kezdjük meg az ügyintézést.

i

2. Tervezés és engedélyeztetés

Igénybejelentés a szolgáltatónál. A jóváhagyást követően pedig tervezés és közmű egyeztetés indul. Ezután megkezdődik a nyomvonal létesítéséhez szükséges engedélyek beszerzése az érintett területen illetékes közműszolgáltatók, hatóságok és önkormányzatoknál. Ennek átfutása több hetet is igénybe vehet.

FONTOS!
A tervezést csak azután tudjuk megkezdeni, hogy Ön kiegyenlítette az áramszolgáltatója által küldött díjbekérőt.

3. Kivitelezés

Kapacitásaink függvényében a lehető leghamarabb igyekszünk telepíteni és beüzemelni fogyasztásmérő berendezését.

4. Műszaki átadás

Áramszolgáltatója átveszi a fogyasztásmérő berendezést. Megkezdheti a szabályos és biztonságos villamosenergia-vételezést.

Miben segíthetünk?

Válasszon szolgáltatásainkból!

Segíthetünk bármi másban?

Válasszon további szolgáltatásainkból!

Ügyviteli szolgáltatás

Tudjuk, hogy nincs ideje ügyfélszolgálaton várakozni. Ebben lehetünk segítségére.  Intézze egy helyen a közműszolgáltatókkal kapcsolatos ügyeit, és  bízza ránk a papírmunkát! Mi majd sorban állunk Ön helyett!

Emelőgép szolgáltatás

Talajfúrás akár 0,4 m átmérőig és 2 m mélységig
Emelőkosarazás akár 10 m magasságig
Hosszanyagszállítás akár 12 m hosszúságig és 2×2,5 t súlyig.
Kezelőszemélyzettel

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

u

Mit kell tudni a helyszíni felmérésről?

  • Mivel minden eset egyedi megoldást igényel, ajánlatot csak előzetes helyszíni felmérés után áll módunkban küldeni. Válasszon szabad időpontjaink közül egy Önnek megfelelőt, amikor a helyszínen tudja fogadni munkatársunkat, aki elvégzi a szükséges adatfelvételt.

  • Pontos ajánlatot adni csak a helyszínt megtekintve lehetséges, ezért felmérésünk ingyenes.

u

Mit tartalmaz a kiküldött ajánlatunk?

  • Általában tartalmazza az NKM Társaságcsoport felé fizetendő díjakat is, annak érdekében, hogy ütemezni tudja a beruházás összes költségét. 
  • A legkorszerűbb és legbiztonságosabb műszaki megoldást, amelyek minden esetben a legkisebb költség elve alapján készülnek.
  • a kivitelezés – megrendeléstől számított - várható kezdését és befejezését.
  • Kiküldött ajánlatunkat minden esetben figyelmesen tanulmányozza végig. Ha kérdése merülne fel, kérjük írjon nekünk üzenetet dankovill@dankovill.hu címre.
u

Mennyi idő szükséges egy bekapcsoláshoz?

Rendszerint azt javasoljuk Ügyfeleinknek, hogy érdemes előre tervezni, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések. Tapasztalataink alapján elmondható, hogy :

  • 6 hónapon belül, ha 50 méternél közelebb található a legközelebbi közcélú hálózat.
  • Nagyjából 1,5 éven belül, ha 50 méternél távolabb található a legközelebbi közcélú hálózat. Ebben az esetben hálózatfejlesztés szükséges, aminek ütemezése az áramszolgáltatója hatáskörébe tartozik. További információkért keresse fel áramszolgáltatóját.
u

Mekkora energiára van szükségem?

A meglévő és az új elektromos készülékek összes (beépített) teljesítménye (kW). A csatlakozó berendezést az egyidejű teljesítményfelvétel miatt általában így tervezzük.  Amennyiben ez meghaladja az alanyi jogon igényelhető 6,6 kW-ot, akkor csatlakozási díjat kell fizetni. Ebben az esetben javasolt a 3 fázisú rendszer kialakítása.

Tervezzen előre!

Foglaljon egy az Ön számára megfelelő időpontot díjmentes helyszíni felmérésünkre!

Maradt még kérdése?

Írjon nekünk üzenetet!

9 + 11 =

Ügyfélszolgálat

6795 Bordány, Kossuth u. 56.

H-P: 8:00-16:00

Email

dankovill@dankovill.hu