Miben segíthetünk?

Válasszon szolgáltatásainkból!

Hogyan csináljuk?

Szolgáltatásunk menete műszaki tennivaló esetén

-1. Helyszíni felmérés

Adatfelvétel és dokumentáció készítése a Műszaki megoldás kidolgozásához. Ekkor készül az igény felmérése.

0. Ajánlatküldés

Elkészítjük az igényeihez legjobban illeszkedő műszaki és gazdasági megoldást. Ha kérdése merülne fel kérjük, hogy elsőként e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot.

R

1. Megrendelés

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, kérjük küldje vissza aláírva a kitöltött meghatalmazással együtt, elektronikusan vagy postai úton. Ezzel jelezve felénk, hogy vállalja a beruházás költségeit. Csak ezt követően kezdjük meg az ügyintézést.

i

2. Tervezés és engedélyeztetés

Igénybejelentés a szolgáltatónál. A jóváhagyást követően pedig tervezés és közmű egyeztetés veszi kezdetét. Ezután következik a nyomvonal létesítéséhez szükséges engedélyek beszerzése az érintett területen illetékes közműszolgáltatóknál, hatóságoknál és önkormányzatoknál. Ennek átfutása több hetet is igénybe vehet.

FONTOS!

A tervezést csak azután tudjuk elkezdeni, hogy Ön kiegyenlítette az áramszolgáltatójától kapott díjbekérőt.

3. Kivitelezés

Kapacitásaink függvényében a lehető leghamarabb igyekszünk telepíteni, és beüzemelni fogyasztásmérő berendezését.

4. Műszaki átadás

Áramszolgáltatója átveszi a fogyasztásmérő berendezést, Ön pedig megkezdheti a szabályos, és biztonságos villamosenergia-vételezést.

Segíthetünk még valamiben?

Válasszon további szolgáltatásainkból!

naperőmű

Napelemes rendszer

Nézze meg, hogy mekkora rendszer szükséges a teljes energiafogyasztásának kiváltására! Váltson zöldenergiára, és mondjon búcsút eddigi villanyszámlájának!

Emelőgép szolgáltatás

 • Talajfúrás akár 0,4 m átmérőig és 2 m mélységig
 • Emelőkosarazás akár 10 m magasságig
 • Hosszanyagszállítás akár 12 m hosszúságig és 2×2,5 t súlyig.
 • Kezelőszemélyzettel

Ügyviteli szolgáltatás

Tudjuk, hogy nincs ideje ügyfélszolgálaton várakozni. Ebben  segítségére lehetünk.  Intézze egy helyen a közműszolgáltatókkal kapcsolatos ügyeit, és  bízza ránk a papírmunkát! Mi majd sorban állunk Ön helyett!

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

u

Mit kell tudni a helyszíni felmérésről?

 • Mivel minden eset egyedi megoldást igényel, ajánlatot csak előzetes helyszíni felmérés után áll módunkban küldeni. Válasszon szabad időpontjaink közül egy Önnek megfelelőt, amikor a helyszínen tudja fogadni munkatársunkat, aki elvégzi a szükséges adatfelvételt.

 • Pontos ajánlatot adni csak a helyszínt megtekintve lehetséges, ezért felmérésünk ingyenes.

u

Mit tartalmaz a kiküldött ajánlatunk?

 • Általában tartalmazza az NKM Társaságcsoport felé fizetendő díjakat is, annak érdekében, hogy ütemezni tudja a beruházás összes költségét. 
 • A legkorszerűbb és legbiztonságosabb műszaki megoldást, amelyek minden esetben a legkisebb költség elve alapján készülnek.
 • a kivitelezés – megrendeléstől számított - várható kezdését és befejezését.
 • Kiküldött ajánlatunkat minden esetben figyelmesen tanulmányozza végig. Ha kérdése merülne fel, kérjük írjon nekünk üzenetet dankovill@dankovill.hu címre.
u

Mennyi idő szükséges egy bekapcsoláshoz?

Rendszerint azt javasoljuk Ügyfeleinknek, hogy érdemes előre tervezni, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések. Tapasztalataink alapján elmondható, hogy :

 • 6 hónapon belül, ha 50 méternél közelebb található a legközelebbi közcélú hálózat.
 • Nagyjából 1,5 éven belül, ha 50 méternél távolabb található a legközelebbi közcélú hálózat. Ebben az esetben hálózatfejlesztés szükséges, aminek ütemezése az áramszolgáltatója hatáskörébe tartozik. További információkért keresse fel áramszolgáltatóját.
u

Mekkora energiára van szükségem?

A meglévő és az új elektromos készülékek összes (beépített) teljesítménye (kW). A csatlakozó berendezést az egyidejű teljesítményfelvétel miatt általában így tervezzük.  Amennyiben ez meghaladja az alanyi jogon igényelhető 6,6 kW-ot, akkor csatlakozási díjat kell fizetni. Ebben az esetben javasolt a 3 fázisú rendszer kialakítása.

Tervezzen előre!

Foglaljon egy az Ön számára megfelelő időpontot díjmentes helyszíni felmérésünkre!

Maradt még kérdése?

Írjon nekünk üzenetet!

4 + 14 =

Ügyfélszolgálat

6795 Bordány, Kossuth u. 56.

H-P: 8:00-16:00

Email

dankovill@dankovill.hu