Rólunk

Filozófiánk…

Vállalkozásunk küldetése, hogy tolmácsolja a felmerülő energiaigényeket az áramszolgáltatók részére, valamint, hogy biztosítsa a korszerű és biztonságos villamosenergia használatot Ügyfeleinek. Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy az Ön számára a lehető legkényelmesebb módon történjen az áramszolgáltatóval való ügyintézés.

Az innovációt nem csak a beépített berendezéseknél, de az ügyviteli folyamataink során is szem előtt tartjuk. Büszkén jelenthetjük ki, hogy irodánk az e-ügyintézés elkötelezett híveként idén már 1/3-ára tudta csökkenteni papírfelhasználását az előző évekhez képest.

A TAPASZTALAT ÉS A LENDÜLET TALÁLKOZÁSA

Több generáció együttműködése hatékony munkát és problémamegoldást eredményez csapatunkban. Az idősek tapasztalataikat, a fiatalok pedig technikai tudásukat és innovatív elképzeléseikkel járulnak hozzá a közös munkához.

 

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy az Ön számára a lehető legkényelmesebb módon történjen az áramszolgáltatóval való együttműködés.

SPECIÁLIS ESZKÖZÁLLOMÁNY

Oszlopállításhoz használt darus teherautónk számos további célra alkalmazható. Feszültség alatti munkavégzésre alkalmas eszközeink segítségével bizonyos esetekben a szolgáltatás megszakítása nélkül tudjuk elvégezni feladatunkat

Az Ön partnere

Hivatalos Nemzeti Közművek partnervállalkozás

A jövőre építünk

Fontosnak tartjuk, hogy az iskolából kikerülve a fiatalok lakhelyükhöz közel találjanak szakmájuknak és elvárásaiknak megfelelő munkahelyet.

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2018-03597

Maradt még kérdése?

Írjon nekünk üzenetet!

11 + 11 =

Ügyfélszolgálat

6795 Bordány, Kossuth u. 56.

H-P: 8:00-16:00

Email

dankovill@dankovill.hu