Bemutatkozunk

 A nélkülözhetetlen villamos energia…

A nélkülözhetetlen villamos energia…

A villamos energia életünk nagyrészében jelen van. Mindenki tudja hogyan készül, hogyan jut el hozzánk még akkor is ha ez nem jut eszünkbe minden egyes alkalommal amikor felkapcsoljuk a lámpát.

Feladatunk: Biztosítani az Ön számára a hatékony és biztonságos energia használatot

Feladatunk: Biztosítani az Ön számára a hatékony és biztonságos energia használatot

A kezdetek óta foglalkozunk közép és kisfeszültségű köz és magán célú transzformátor állomás, légvezetékes és földkábeles hálózat, tér és közvilágítás építéssel valamint elektromos közmű bekötéssel, épületvillanyszereléssel. Az első általunk kiépített napelemes rendszer beüzemelése óta elmondhatjuk, hogy a villamos energia előállításában is szerepet vállalunk.

Feladatunk:A mi hivatásunk

A mi hivatásunk

Szolgáltatásaink keretén belül munkatársainkkal közösen arra törekszünk, hogy igénye és elvárása szerint az Ön felhasználásának megfelelően kínálhassuk fel szaktudásunkat. Annak érdekében, hogy otthona, munkahelye, kiskertje, nyaralója vagy éppen vállalkozása elektromos ellátó rendszerét megtervezhessük, biztonságosan kiépíthessük, bővíthessük, vagy újból beüzemelhessük.

Feladatunk: Biztosítani az Ön számára a hatékony és biztonságos energia használatot

Csapatunk

A családtagokból és barátokból álló csapatunkban mindenki a számára legtesthezállóbb feladatot kapja . Ez biztosítja a hatékony és lelkiismeretes munkavégzést. Aki betér hozzánk tudja ,hogy nálunk mindig nagy a zsongás ,mivel ez nem csak egy iroda ,hanem egy családi találkozóhely is egyben.

Ami különlegessé tesz minket

A tapasztalat és a lendület találkozása

Több generáció együttműködése hatékony munkát és problémamegoldást eredményez csapatunkban. Az idősek tapasztalataikat, a fiatalok pedig technikai tudásukat és innovatív elképzeléseiket hasznosítják.

Ügyfélközpontúság

Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy az Ön számára a lehető legkényelmesebb módon történjen az áramszolgáltatóval való ügyintézés.

Speciális eszközállomány

Oszlopállításhoz használt darus teherautónk számos további célra alkalmazható. Feszültség alatti munkavégzésre alkalmas eszközeink segítségével bizonyos esetekben a szolgáltatás megszakítása nélkül tudjuk elvégezni feladatunkat.

Feladatunk: Történetünk

Történetünk

A Dankó-Vill. Kft. villamosipari vállalkozás, egy 1991. óta működő egyéni vállalkozásból alakult 2002-ben.A működés kezdetekor Szeged vonzáskörzetében lévő települések ipari, mezőgazdasági, lakossági, valamint rendezvény célú energia ellátását biztosító fogyasztásmérő előtti illetve fogyasztásmérő utáni elektromos hálózatainak kiépítése, bővítése, karbantartása kis- és nagyfogyasztói csatlakozó berendezéseinek, beüzemelése jelentette.
Mára a működési terület a Homokháti Kistérségen kívül, Bács – Kiskun-, Békés-, Pest megye településeire is kiterjedt, ugyanakkor készek vagyunk az ország bármely területén szolgáltatásaink nyújtására.
A cégalapítást követően kialakult rutinos szakemberekből álló csapat mellett igyekszünk a pályakezdő fiataloknak is teret biztosítani a szakmájukban való elhelyezkedéséhez.
A vállalkozás komplex szolgáltatások nyújtására törekszik, beleértve a tervezéssel kezdődő folyamatot, a helyszínre szállított és felszerelt, méréssel ellenőrzött rendszerekig. Fontos szempont számunkra, hogy partnereink műszaki problémáira, igényeire teljes körű megoldásokat kínáljunk. Ügyfél centrikus és minőségorientált üzletpolitikánkat az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer megléte igazolja.

Feladatunk: Történetünk

  A minőségirányítási rendszer az alábbi tevékenységekre vonatkozik:

 • Mértáramú fogyasztói berendezések kivitelezésére és karbantartására (ME 7.5-01.)
 • Közcélú villamos hálózatok kivitelezése és karbantartása (ME 7.5-02.)

 • A vállalkozás az EDF- DÉMÁSZ Zrt. partnercégeként tervezésben és kivitelezésben egyaránt foglalkoztatja, amelynek elengedhetetlen feltétele a magas színvonalú műszaki-szakmai felkészültség. Mindemellett cégünk szem előtt tartja a megújuló erőforrások magasabb szintű technológiák, környezetkímélő megoldások alkalmazását, megrendelőkkel való megismertetését. Számos elégedett ügyfél bizonyítja munkánk magas minőségét, amelyet közel 30 éves munkatapasztalatunk segítségével az Önnek legmegfelelőbb és legkényelmesebb módon viszünk véghez.

  Bátran keressen minket esetleges kérdéseivel és kérje árajánlatainkat itt.

  Sidebar1

  Családja biztonsága mindenek előtt

  Ne kockáztasson! Egy elöregedett kismegszakító vagy olvadó biztosíték bármikor elektromos tüzet okozhat! Bízza ránk otthona villamosenergia ellátásának megvalósítását vagy felújítását és mi akár 7 év garanciát vállalunk munkánkra. Otthona felülvizsgálata során javaslatot teszünk az áramütés és az elektromos tűz kockázatának minimalizálására.

  Sidebar1

  Otthonában rejlő innovatív lehetőségek

  Amennyiben lecseréli csatlakozó berendezését, a régi megüresedett mérőóra szekrényét alkalmassá tesszük napelemes rendszer fogadására , túlfeszültség ellen védő berendezés telepítésére vagy akár elektromos autó töltésére is!