A 4 leggyakrabban felmerülő kérdés szolgáltatásunkkal kapcsolatban

Mit kell tudni a helyszíni felmérésről?

  • Mivel minden eset egyedi megoldást igényel, ajánlatot csak előzetes helyszíni felmérés után áll módunkban küldeni. Válasszon szabad időpontjaink közül egy Önnek megfelelőt, amikor a helyszínen tudja fogadni munkatársunkat, aki elvégzi a szükséges adatfelvételt.
  • Pontos ajánlatot adni csak a helyszínt megtekintve lehetséges, ezért felmérésünk ingyenes.

Mit tartalmaz a kiküldött ajánlatunk?

  • Általában tartalmazza az NKM Társaságcsoport felé fizetendő díjakat is, annak érdekében, hogy ütemezni tudja a beruházás összes költségét. 
  • A legkorszerűbb és legbiztonságosabb műszaki megoldást, amelyek minden esetben a legkisebb költség elve alapján készülnek.
  • a kivitelezés – megrendeléstől számított – várható kezdését és befejezését.
  • Kiküldött ajánlatunkat minden esetben figyelmesen tanulmányozza végig. Ha kérdése merülne fel, kérjük írjon nekünk üzenetet dankovill@dankovill.hu címre.

Mennyi idő szükséges egy bekapcsoláshoz?

Rendszerint azt javasoljuk Ügyfeleinknek, hogy érdemes előre tervezni, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések. Tapasztalataink alapján elmondható, hogy :

  • 6 hónapon belül, ha 50 méternél közelebb található a legközelebbi közcélú hálózat.
  • Nagyjából 1,5 éven belül, ha 50 méternél távolabb található a legközelebbi közcélú hálózat. Ebben az esetben hálózatfejlesztés szükséges, aminek ütemezése az áramszolgáltatója hatáskörébe tartozik. További információkért keresse fel áramszolgáltatóját.

Mekkora energiára van szükségem?

A meglévő és az új elektromos készülékek összes (beépített) teljesítménye (kW). A csatlakozó berendezést az egyidejű teljesítményfelvétel miatt általában így tervezzük.  Amennyiben ez meghaladja az alanyi jogon igényelhető 6,6 kW-ot, akkor csatlakozási díjat kell fizetni. Ebben az esetben javasolt a 3 fázisú rendszer kialakítása.

Ne hagyja az utolsó pillanatra!

Tervezzen előre! Kérjen időpontot díjmentes helyszíni felmérésünkre még ma!

Talán még ez is érdekelheti 

A jövőre építünk

A jövőre építünk

Fontosnak tartjuk, hogy az iskolából kikerülve a fiatalok lakhelyükhöz közel találjanak szakmájuknak és elvárásaiknak...