Ügyviteli Szolgáltatás

Kisebb papírmunka

Adminisztratív feladatok ellátásában jártas munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére szövegszerkesztési , faxolási, másolási, szkennelési feladatok elvégzésében…

Közmű ügyintézés

Közműszolgáltatókkal történő személyes közbenjárást igénylő ügyeit , meghatalmazása birtokában elintézzük Ön helyett.

Hatósági ügyintézés

Az Ön rendelkezésére állunk ingatlana, hatósági és szolgáltatói engedélyeztetéshez kötött közműhálózat és megújuló energiát termelő berendezésének megvalósításához.

Műszaki tanácsadás

Segítséget nyújtunk ,hogy eligazodhasson az elektromos hálózat útvesztőiben…

Ügyviteli szolgáltatás

Feladatunk: Megfelelő jogosultság

Hivatali, hatósági, és szolgáltatói ügyintézésben jártas munkatársainknak eseti megbízás alapján írásos meghatalmazással a legkülönfélébb ügyviteli tennivalókra mint például közmű ( víz ,villany, gáz, telefon, kábel tv , fogyasztói változások, névátírás , adatpontosítás ,nyomvonalas közmű egyeztetés) , vagy akár törvény szerint alanyi jogon igényelhető magán vagy társas ingatlanhoz igényelhető műszaki és pénzügyi normatívák ügyintézésére és lehívására is adhat megbízást.

Sidebar1

Családja biztonsága mindenek előtt

Ne kockáztasson! Egy elöregedett kismegszakító vagy olvadó biztosíték bármikor elektromos tüzet okozhat! Bízza ránk otthona villamosenergia ellátásának megvalósítását vagy felújítását és mi akár 7 év garanciát vállalunk munkánkra. Otthona felülvizsgálata során javaslatot teszünk az áramütés és az elektromos tűz kockázatának minimalizálására.

Sidebar1

Otthonában rejlő innovatív lehetőségek

Amennyiben lecseréli csatlakozó berendezését, a régi megüresedett mérőóra szekrényét alkalmassá tesszük napelemes rendszer fogadására , túlfeszültség ellen védő berendezés telepítésére vagy akár elektromos autó töltésére is!