Napelem rendszerek beüzemelése

Napelemek

Környezettudatosság

Környezettudatos magatartásunkat bizonyítja a megújuló energiába vetett hitünk, amely napelemes rendszerek beüzemelésében mutatkozik meg.
Továbbá az épületek elektromos rendszerének korszerűsítésével jelentősen csökkenthetjük az energiaveszteséget ,amely már az áramszámláján is megmutatkozhat.
Munkánk során igyekszünk az összes keletkezet hulladékot szelektíven , a veszélyes hulladékot pedig a megfelelő helyen elhelyezni.

Napelemek

Ingyenes felmérés

Ingyenes helyszíni felmérésünk után ajánlatot készítünk Önnek saját napelemes rendszere megvalósítására ,amely pár éven belül visszahozza árát , sőt megszabadulhat a villanyszámláktól is!
Energetikai tanácsadásunk során megtudhatja , milyen egyéb innovatív lehetőségek rejlenek otthonában.

Sidebar1

Családja biztonsága mindenek előtt

Ne kockáztasson! Egy elöregedett kismegszakító vagy olvadó biztosíték bármikor elektromos tüzet okozhat! Bízza ránk otthona villamosenergia ellátásának megvalósítását vagy felújítását és mi akár 7 év garanciát vállalunk munkánkra. Otthona felülvizsgálata során javaslatot teszünk az áramütés és az elektromos tűz kockázatának minimalizálására.

Sidebar1

Otthonában rejlő innovatív lehetőségek

Amennyiben lecseréli csatlakozó berendezését, a régi megüresedett mérőóra szekrényét alkalmassá tesszük napelemes rendszer fogadására , túlfeszültség ellen védő berendezés telepítésére vagy akár elektromos autó töltésére is!