100% GINOP-5.2.4-16-2018-03597 (2019.08.31.)

-              a kedvezményezett neve: Dankó-Vill Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

-              a projekt címe: Gyakornoki program létrehozása a Dankó-Vill. Kft. telephelyén

-              a szerződött támogatás összege: 6.225.054Ft

-              a támogatás mértéke (%-ban): 100%

-              a projekt tartalmának bemutatása:

2003-ban bejegyzett Kft. fő profilja erősáramú villanyszerelés és a napelemes rendszerek beüzemelése. Vállalkozás létszáma 18 fő és folyamatosan bővül. A pályázat során 2 gyakornok felvételét tervezi a Kft. A két gyakornok: Tóth Dániel és Vári Pál a helyi általános iskolában megtartott pályaválasztási napon találkozott először a Dankó Vill Kft-vel. Két tanulónak nagyon megtetszettek az előadáson látottak és hallottak az elektromos és híradástechnikai célú közművezeték építésről. Ekkor ők el is határozták hogy ezt a szakmát fogják kitanulni. Végzettségüket Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Ipari Szakképző és Általános Iskolában szerezték: villanyszerelő, okj szám: 345 22 04 , Már a szakmunkásképzés első szakmai gyakorlatait a Dankó-Vill.KFT vel kötött tanulmányi szerződés alapján ennél a cégnél töltötték. Mindkét fiatal számít a cégre a cégen keresztül elérhető szakmai kompetenciák megszerzésére, és a cég is számít a fiatalokra. Ezek a szakmai kompetenciák a következők : regisztrált önálló villanyszerelő, kisfeszültségű kábelszerelő, középfeszültségű kábelszerelő, kif fam szerelő, köf fam szerelő Ezen szakmai kompetenciák megszerzéséhez minimum 3 év szakmai gyakorlatra van szükség. Ehhez az elképzeléshez nagyon jó lehetőséget nyújt ez a gyakornoki program. A pályázat megvalósulási ideje 9 hónap. A két gyakornok foglalkoztatása mellett egy kapcsolattartó költségei is elszámolásra kerülnek, valamint kisértékű eszközbeszerzés, nyilvánosság és rezsi költségek is elszámolásra kerülnek. A pályázó vállalja a szakképzési centrum által meghatározott személyes együttműködést.

A beszerzendő eszközök a gyakornokok villanyszerelési munkálataihoz szükségesek. A beszerzendő eszközök munkaeszközei a két gyakornoknak. Nélkülük nem tudnák feladatukat ellátni.

 A gyakornoki kapcsolattartó Dankó László ügyvezető, végzettsége erősáramú technikus villanyszerelési mester, 2002 óta a cég alkalmazásában áll.

A gyakornokok foglalkoztatására az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:100.000Ft egységár alatti kis értékű eszközök a 2 gyakornoknak összesen 599.275Ft.Továbbá egy Tema létra 299.999Ft, egy Földelő rövidre záró készlet 118.750Ft, Horonymaró + porszívó 285.750Ft, Aggegátor 2 dugalyas 1 fázisú 194.990Ft. Aggregátor 2200W 230V 50Hz 2x2P+F Horonymaró 230V 1900W 50Hz horonymélység 40mm tárcsa:125mm és elszívó 230V 50Hz 1500W 40literes tartállyal Földelő rövidre záró 0,4kV csupasz és szigetelt légvezetéki hálózatra ( tevékenység során alkalmazott speciális eszköz) T.e.m.a létra bármilyen típusú villanyoszlophoz rögzíthető biztonságos feljutást biztosító elemekből álló létra leesés elleni védelemmel.  Az alábbi kis értékű eszközök kerülnek beszerzésre (részletesen a mellékletként csatolt táblázatban, részletes leírással, gyakornokhoz kapcsolva): fa villanyszerelési létra, fém szerszámos láda, szigetelt csavarhúzó készlet, nyomatékkulcs, krovafej, imbuszfej króvára, krova toldó szár, blankoló fogó, szigetelés eltávolító kés, kombinált fogó, csörös fogó, villás kulcs készlet, racsnis vágó, sima vágó ,bit fej készlet, víz pumpa fogó, szike, szike penge csomag, aksis géphez 8, 10 fej, kupos fogó, aksis fúróhoz fúró szett, aksis fúró, vizimérték, fémfűrész, 3 tagos alu létra, fűrészlap szett, oldalcsípő, fúrószár készlet, gáz palack, gáz égőfej, kalapács 5kg, 2,5kg, 0,5kg, behúzó szalag, szalagozó, lakatfogó, feszültségkémlelő ceruza, vésőgép, leesés gátló, 5pontos biztonsági öv, lapát, ásó, söprű, fejsze, csákány, sisak, mellény, védőszemüveg, kesztyű, nagy flex, kis flex.

 

-              a projekt befejezési dátuma: 2019.augusztus 31.

-              projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03597

Vissza
Sidebar1

Családja biztonsága mindenek előtt

Ne kockáztasson! Egy elöregedett kismegszakító vagy olvadó biztosíték bármikor elektromos tüzet okozhat! Bízza ránk otthona villamosenergia ellátásának megvalósítását vagy felújítását és mi akár 7 év garanciát vállalunk munkánkra. Otthona felülvizsgálata során javaslatot teszünk az áramütés és az elektromos tűz kockázatának minimalizálására.

Sidebar1

Otthonában rejlő innovatív lehetőségek

Amennyiben lecseréli csatlakozó berendezését, a régi megüresedett mérőóra szekrényét alkalmassá tesszük napelemes rendszer fogadására , túlfeszültség ellen védő berendezés telepítésére vagy akár elektromos autó töltésére is!